.
×

Del kënga e Norës dhe ErësAni pse kjo këngë ishte paralajmruar se do të publikohet me 19 prill, siç duket dikush ka vjedhur këngën e motrave Istrefi, shkruan Botapress.info

Kjo është kënga e plotë: