[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Deklaratë bombastike e Majlinda Zekës: Majk nuk kujdeset për djalin 

Majlinda Zeka e cila ka një djalë me reperin Majk ka zbuluar një detaj.

Në një story në Instagram ka thënë se babai i djalit të saj, Roani, nuk kujdesët për djalin e tyre financiarisht.

Majk dhe Majlinda ishin ndarë pasi ishte dhënë lajmin se ajo ishte shtatzënë.

Menu Title