.
×

Deklarata e hoxhës për komunitetin LGBTI që po shpërndahet me të madhe në rrjetet socialeDihet qartë se asnjëra nga fetë në botë nuk e përkrahë orientimin homoseksual. E ashpër me këtë kategori është feja islame, e për këtë tregon edhe një hoxhë i cili para disa vite ka folur për këtë dukuri.
Sipas hoxhës, Irfan Salihu, populli shqiptar nuk ka pasur asnjëherë homoseksual dhe as politikanë të cilët kanë përkrahë daljen në shesh të komunitetit LGBT, transmeton Magazina.al

Sipas tij, homoseksualizmi është sëmundje dhe nuk mund ta tolerojë një sëmundje të tillë që njerëzit e të njejtës gjini me u martu dhe me u mbyll lloji njerëzor.

Për më shumë ndiqni dekratën e imamit e dhënë para disa vite, e cila po shprëndahet sot pasi në Prishtinë u mbajt parada e dytë e komunitetit LGBT.

VIDEO