[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dega e LDK-së në Shterpcë bëhet gati për zgjedhjet lokaleNga takimi me shefen e kabinetit të kryeministrit Isa Mustafa znj.Vlora Dumoshi ,të cilën e falenderova shumë për ndimën që n’a ka afruar gjatë vitit 2016 në ndimë të familjeve në nevojë nga Komuna e Shtërpcës ,ndër të tjera diskutuam mundësit e reja për të vazhduar ndimën edhe gjatë këtij viti nga e cila mora premtime të fuqishme se qeveria do të vazhdoj përkrahjen në mënyra të ndryshme për banorët syrinikas .

Dega e LDK-ës në Shtërpcë me përpjekjet e saj po dëshmohet çdo ditë se interes primar ka mirëqenien e qytetarëve të saj , andaj ky vit do të jetë viti ku do të marrim përgjegjësi të reja në qeverisjen lokale ngase e meritojmë të jemi në ballë të qytetarëve tanë ,t’i respektojmë me dinjitet dhe të punojmë për mirëqenie më të mirë, ka shkruar ne Facebook kryetari i Deges se LDK ne Shterpce Vali Ahmeti

Menu Title