.
×

Dava Gjergji i këndon Haradinajt me dy alltia në brez: O Ramush ku je ore djalë (Video)Këngëtarja e cila këndoj disa këngë të cilat dëgjohen çdo herë dhe pëlqehen shumë nga ubliku shqiptar.

Ajo tani ka sjellë një këngë të cilën ia dedikon Ramush Haradinajt.

 Tekstin e kësaj këngë të titulluar “O Ramush na ke me veti” e ka shkruar Gjovalin Dushaj, ndërsa muzikën M&D Studion Prishtinë./
https://www.youtube.com/watch?v=36D48CFmj6Q