[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dasmat vazhdojnë të mbahen në Kosovë, përdoren matës të temperaturave për mysafirëtEdhe pse të ndaluara në kohë pandemie, dasmat në Kosovë po vazhdojnë të mbahen, madje disa kanë vendosur që të përkujdesën për mysafirët përmes aparatit të matjes së temperatures.

Dasmat po zhvillohen në Kosovë përkundër ndalesave nga Qeveria e Kosovës që mos të mbahen, për arsye të mos rrezikimit të qytetarëve nga koronavirusi dhe gjendjes epidemiologjike të rënduar.

Gazeta ka siguruar fotografi nga një dasmë, ku mysafirëve fillimisht u matët temperatura. Si duket kjo praktik e re në  organizimin e dasmave. Duhet theksuar se ky nuk është rasti i parë që në Kosovë po organizohen dasma përkundër gjendjes së rëndë në vend dhe masave nga qeveria.

Menu Title