.
×

Dasma e milioneritDasma e milionerit po bënë buj në rrjetet sociale , kjo darsëm ka marrë shumë pëlqime dhe  shumë shpërndarje  në Facebook si dhe në Instagram .

Darsma është bërë sin në filma me motor me vetura luksoze, një darsëm si kjo nuk ka mundësi të komentohët sidomos nga vajzat që kanë komentuar dukë thënë se secila ëndërron ta ketë martesen e saj në këtë mënyr.

Video ka arrit mira pëlqime të marrë dhe të shpërndahet shumë ,për më teper shiko këtë darsum të milionerit në Botapress.info , videon e gjeni më poshtë.

VIDEO