.
×

Dasma e djalit të Remzie Osmanit, dhëndri mbulohet me para



Po vazhdon dasma e Gëzime Krasniqit dhe Hamza Hamzajt. Ceremonia që po zhvillohet në periferi të Prizrenit ka kulmuar me këngët kushtuar dhëndrit.

Hamzaj në një moment u mbulua me para nga të pranishmit ndërsa për këngët u përkujdes këngëtarja Shkurte Gashi.

VIDEO

VIDEO