.
×

Daja me mbesën të arratisun, dyshohet se kanë pasur marrdhënjeNjë ngjarje e rëndë ka tronditur Gjermaninë.

Një 47- vjeçar është lidhur me vajzën e motrës së tij, 14 vjeç, dhe të dy janë arratisur. Prindërit e vajzës, Josephine, i janë drejtuar policisë.
Këta të fundit dyshojnë se çifti fshihet diku në vendet e Mesdheut. Një dëshmitare i tha Bild se vajza kishte marrëdhënie seksuale me dajën e tij prej më shumë se një vit e gjysëm.

Atëherë ajo ishte vetëm 12 vjeç. Familja thotë se nuk kishin dyshuar se mes tyre të kishte diçka më shumë se thjesht një lidhje dajë- mbesë.