.
×

Dafina me ndryshim drastik, shikoni çfarë iu ka bërë flokëveDafina Zeqiri ka shkurtuar të gjithë flokët e saj. Dafina vjen me një frizurë me të cilën nuk e kemi parë tash e sa kohë.

Ajo gjithmonë ka pëlqyer të mbajë flokët e saj të shkurtër, e një kohë madje i ka hequr thuajse të gjitha për një frizurë mashkullore.

E duket se Dafina i është rikthyer kësaj frizure, pasi në foton më të fundit që ka postuar ajo shfaqet me flokë shumë të shkurtër.

Dafina madje duket se i ka hequr të gjithë flokët me ngjyrë dhe ka vendosur që për një kohë të mbajë ngjyrën e saj natyrale, ndërsa kjo frizurë padyshim se i shkon shumë këngëtares e cila gjithmonë shfaqet ndryshe dhe me shumë stil. FOTO