.
×

KONTAKT

REDAKSIA 

Adresa: Rruga Muharrem Fejza p.n

Telefoni :038 742 282

Emaili: [email protected], [email protected]

Botues: Botapress 

Kryeredaktor: Bajrush Morina

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Botapress, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2014 Portali Botapress.

Send us a message!