.
×

Çifti bën seks dhe e publikon LIVE në FB, por më pas degjenerohen më keq (Foto) 

 

Ky baba me siguri është shokuar kur në Facebook-un e tij i ka ardhur njoftimi se vajza e tij është live në Facebook.

 

Menjëherë pasi ka hapur videon, ai e ka parë vajzën duke kryer marrëdhënie seksuale me një djalë.

 

John Mayer vendosi që ta bënte publike këtë moment intim pasi ai dhe vajza ishin në gjendje të dehur. Mirëpo, komente negative kanë vërshuar ndaj tij dhe vajzës.

 

Për të mos folur më pas për babain e saj, nëse në këto momente ende nuk e ka “vrarë” atë.

 

Videoja në internet është fshirë, por jo të gjitha pamjet, ato vijnë përmes një fotogaleria si mëposhtë.