.
×

SPORT

auto_Femrat1485000163

Po vijnë bijat!

Kosova dhe Shqipëria e dinë se do të luajnë kundër njëra-tjetrës në parakualifikimet e “Botërorit 2019” për Femra. Po ashtu, i dinë edhe emrat e dy shteteve të tjera kundërshtare…