.
×

SPORT

Cikalleshi në Serie A

Sulmuesi shqiptar, Sokol Cikalleshi është anëtari më i ri i skuadrës italiane, Sampdoria. Burime të sigurta të portalit, Asport.info kanë thënë  se shqiptari  ka  firmosur një parakontratë  tashmë  dhe nga …