.
×

OPINIONE

Vdekja e kauzës

Nga Grida Duma   Fill pas mbarimit të zgjedhjeve, ndërsa qeveria e Rilindjes çmontonte podiumet e fushatave dhe ndërtonte skenën e shfaqjes së re qeverisëse, teksa prezantohej me pompozitet mobilimi…