.
×

OPINIONE

Xhihadi i Katarit

Katari po destabilizon disa vende dhe po rrezikon sigurinë e demokracive laike edhe përtej rajonit. Për hir të sigurisë rajonale dhe ndërkombëtare, ky elefant duhet zbutur Brahma Chellaney   Katari…