.
×

OPINIONE

 Esenca e drejtësisë

  Shkruar nga: Egzonë Morina Në kushtet e ndryshme historike, drejtësia si bazë dhe themel i shteteve është ndërtuar për t’i shërbyer rregullimit të marrëdhënjeve shoqërore.Drejtësia krijohet dhe zhvillohet në…