.
×

OPINIONE

“Cosa Nostra”!

Florim Zeqa Nuk është fjala për organizatën mafioze siçiliane të shekullit 19-të, por për mafian kosovare të fundshekullit 20-të dhe fillimit të këtij shekulli. Zhvillimi i krimit të organizuar në…