.
×

LAJME

Vuçiqi po vjen!

Mbetet e paqartë nëse kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, do të qëndrojë në Kosovë – të paktën nëse pyeten zyrat e informimit në Kryeministri dhe ministri të ndryshme. Mediat elektronike…