.
×

LAJME

Me kë e ka Qosja?

Akademiku Rexhep Qosja thotë se robëria e gjatë shumëshekullore, nën Perandorinë Otomane e, mandej nën regjimet absolutiste dhe tiranike të përbëra prej satrapësh që mendojnë se “politika është kurvë, pushteti…