.
×

AKTUALE

Dështimi sindikal

Sheshet e Prishtinës nuk kanë përjetuar pas luftës dridhje nga marshet e punëtorëve e as politika nuk është trazuar nga ndonjë zë sindikal. Heshtja është pasojë e një lufte brendasindikale…

Lirohet Azem Syla

Gjyqtarja e procedurës paraprake Jennifer Seal, ka vendosur ta refuzojë kërkesën e prokurorit të EULEX-it për paraburgimin e Azem Sylës dhe ka marrë vendim që ta lirojë atë menjëherë. Ndaj…