.
×

Capital T bën publike lidhjen e tij, publikon dhe fotografi me të dashurënCapital T ka qenë gjithmonë i rezervuar në media sa i përket lidhjes së tij private.

Por, mrekullia ka ndodhur kësaj radhe!Ai më në fund ka bërë publike lidhjen e tij, duke publikuar dy fotografi me të dashurën.

Në njerën foto përkrah saj, ndërsa tjetra teksa çifti kanë kapur duartë.Pavarësisht kësaj, Capital nuk ka zbuluar emrin e saj./BP/