.
×

Burrit të verbër i bien milona dollarë nga çanta, shikoni si reagojnë qytetarët (VIDEO)Disa qytetarë kanë rënë pre e një videoje gazmore, ku një i ri shtiret si i verbër teksa po udhëton me një çantë plot me para.

Ai hap çantën në rrugë për të derdhur paratë dhe shikon si do të reagojnë qytetarët.

Po ju si do të vepronit nëse do të ndesheshit me një rast të tillë të vërtetë?

SHIKO VIDEON