[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Burim Ugzmajli: Kërkes MASHT-it!Duke e pasur parasyshë si është zhvilluar mësimi në distancë dhe duke e parë se kjo mënyrë e mësimdhënjes ka dalur jo efikase, dhe jo frytëdhënëse dua ti kërkoj MASH-tit me sinqeritetin më të madhë, si prind si mësimdhënës, por edhe si drejtor shkolle, që mësimi të filloj më 1 shtator.

Çdo vones do të ishte në dëm të fëmijëve tanë, masat për mbrojtje duhet marrë dhe duhet të jemi të pregatitur për të filluar në shtator.

Me këtë rastë i kërkoj ministrit të arsimit të vendos dhe mos të lejoj të jemi në mjegulli se qka po ndodhe me pregatitjen, a do të filloj mësimi në shkolla apo jo.

Ne si bartës të procesit edukativo-arsimor nuk guxojmë të dështojmë në këtë drejtim.

Edhe njëherë lus MASHT-in, kryetarët e komunave dhe drejtorit komunale që të bëhen pregatitjet për të filluar mësimi në shkolla.

Me respekt,

Burim Ugzmajli

Drejtor i Shkollës ” Skënderbeu ” Jezerc

Menu Title