.
×

Burdushi sërish përballë imamit të njohur (Video)Të dielën në ora 20 e 30 në emisionin Përrallë me tupan të Shpëtim Deskut, do të diskutohet rreth problemeve me ndjenja dhe emocione.

Aty do të zhvillohet një debat i nxehtë ku secili ofron mendimet e veta se si shërohen problemet mendore përmes shkencës, feve apo mistikës.

 Burdushi, ef. Behar Mjekiqi, dr. Sami Rexhepi, si dhe pastor Femi Cakolli, do të jenë mysafirë të ftuar në emisionin Përrallë me Tupan.

Krejt ata që nuk gjejnë zgjidhje te mjeku, në xhami e kisha, në fund vijnë te baba, thotë Burdushi.