.
×

Bullgarët propozojnë ndarjen e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë?!Një gazetë bullgare ka dalë me një propozim interest, ku propozon ndarjën e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë

“Të gjithë bëhen budallenj dhe nuk e dijnë se luftërat tona në të kaluarën kanë qenë për bashkimin e Maqedonisë dhe Thrakisë së Odrit me nënën Bullgari?

Tani pas deklaratave të Zoran Zaevit, nuk na mbetet asgjë tjetër përveç se t’i fillojmë negociatat me shqiptarët për ndarjen e Maqedonisë së Vardarit mes Shqipërisë dhe Bullgarisë.

Të gjithë që shkruajnë për Maqedoninë e dijnë që ajo do të ndahet mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, por të gjithë shtiren sikur nuk janë të njohur me problemin dhe presin dikush tjetër ta zgjidhë.