.
×

BSPK protestë për 1 Maj 

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës më 1 Maj do të mbajnë një protestë gjithëpopullore.

BSPK u bën thirrje të atyre që përballen me mohim të së drejtës për punë , të dinjitetshme, siguri dhe shëndet në punë, t‘i bashkohen protestës gjatë Ditës Ndërkombëtare të Punës.

Protesta do të fillojë në orën 11:00 tek Sheshi “Zahir Pajaziti” për të vazhduar drejt Teatrit Kombëtar, tek ndërtesa e Qeverisë së Kosovës.