.
×

Breshër i madh në KumanovëVideo të cilat i kanë arritur në redaksinë të TV21 tregojnë breshrin që kishte rënë në lagjet e qytetit të Kumanovës në Maqedoni të hënën rreth orës 20:00.

 

Në këto video shihen vetura dhe disa lokale, e rrugë ndërkohë që shiu me breshër nuk kishte të ndalur.