.
×

Brenda Rektoratit gjendet Njësia SpecialePolicia e Kosovës po përcjell me kujdes revoltën e veteranëve.  Derisa, protestuesit  kanë hyrë në oborrin e Rektoratit, brenda në objektin e këtij objekti për sigurinë e  Rektorit  Zejnullahu dhe stafin  po përkujdeset  Njësia Speciale e cila po informohet vazhdimisht nga policët që përbëjnë kordonin jashtë objektit.