.
×

Botohet për herë të parë: Gani Geci e dëshmori Rifat Mziu në uniformë të UÇK-së 

Nesër bëhet rivarimi i eshtrave të dëshmorit të kombit Rifat Mziu. Me këtë rast Gani Geci në një postim të tij në Facebook e ka kujtuar dëshmorin Rifat Mziu edhe si shok klaze por edhe si bashkëluftëtarë të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves.

Ja postimi i Gani Gecit në Facebook

 

Pata fatin që ta kem shok klase Rifa Mziun, pata fatin ta kem shok banke , pata fatin ta kem edhe shokë lufte, por nuk pata fatin e tij që të bëhem Deshmor , pata fatin te vuaj pas lufte.

I lumi ti Rifat Mziu që u re dëshmorë në luftë me farcat serbe  në kufirin Shqiptaro-Shqiptaro dhe nuk e din se cka po ndodh me Kosovën 20 vjet pas përfundimit te luftës .

I lehtë të qoftë dheu i Kosovës.