.
×

Bora i zë të papërgatitur kosovarët, fillojnë rrëshqitjet dhe tollovia në komunikacionMe nisjen e reshjeve të para të borës tashmë kanë nisur edhe aksidentet e para në komunikacion. Një i tillë ka ndodhur para pak minutave në Vragolli.

Në vazhdim i gjeni fotot nga vendi i ngjarjes