[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

‘Boma Hallall Nanë se unë hyna në qendër të Prishtinës’, a ju kujtohet ky person në videoPrishtina gjatë sezonit të dimrit është gjithnjë e ngarkuar me një ajër të rëndë dhe të bezdisshëm e mjaft rrezikues për të gjithë qytetarët e saj, shkruan Botapress.

Kështu një qytetar ka bërë një video duke hyrë në qendër të Prishtinës, me arsyetimin se po shkonte drejt vdekjes, për shkak të ajrit të rëndë që mbizontëronte në këtë qytet.

Video është realizuar kohë më parë ndërsa akoma është virale në rrjetet sociale.

VIDEO

Menu Title