[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Besimtarët e parë nga Kosova arrijnë në MekëBesimtarët myslimanë të parët që janë nisur nga Kosova për në Mekë, kanë arritur mirë.

Grupi i parë i besimtarëve nga Kosova të cilët do të kryejnë Haxhin ishin nisur dje.Përfaqësuesit nga drejtoria e Haxhit në Bashkësinë Islame të Kosovës kanë dalë në pritje të besimtarëve dhe kanë filluar menjëherë me akomodimin e tyre në hotel.

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se fluturimet e tjera do të bëhen sipas orarit të paraparë.

Menu Title