.
×

Bekim Jashari i këndon Adem Jasharit “ndezë” atmosferën.Bekim Jashari nipi i Adem Jasharit këndon “live” në emisionin “Kojshia show” .Ai i këndon komandatit legjendar Adem Jasharit dhe axhës së tij.

Shikoni atmosferën e krijuar: