.
×

Befason Ronaldo, dhuratë shokëve të skuadrës orë nga 2800 euroCristiano Ronaldo ka vendosur, që për Krishtlindje t’i dhurojë shokëve të tij të skuadrës nga një orë, e cila kap shifrën e 2800 euro. Ai me këtë dhuratë dëshiron të falënderoj të gjithë shokët e tij të skuadrës së Real Madridit më nga një orë të personalizuar dhe të realizuar nga Bulgari. Në orë janë shkruar vitet kur skuadra ka fituar 10 Kupat e Kampionëve plus emrin e secilit lojtarë. Shuma në total që do të shpenzojë Ronaldo është 180 mijë euro.