.
×

Bashkëshortja e kryeministrit mori një dhuratë shumë të bukur, por nga kush?Anita Haradinaj, është njëra nga moderatoret më të dashura për publikun.

Atë e shohim po thuajse në çdo mbrëmje në lajmet qendrore, transmeton ORAvip. Përtej ekranit gruaja e kryeministrit, është një grua shumë e thjeshtë dhe tejet e dashur.

 

Ajo gëzon një respekt të madh nga shumë adhurues, e në veçanti nga shoqet e saj. Ata pikërisht sot ia kanë zbukurua asaj ditën duke i dhuruar një buqetë lulesh….