[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Balla: KE duhet të respektojë vendim-marrjen e institucioneve të BEDeputet i Partisë Socialiste, Taulant Balla, në prezantimin e projektit të Qeverisë Gjermane shprehet se BE po vendos në dyshim kredibiletetin e institucioneve të veta.Në fjalën e tij a shprehet se BE përbëhet nga tre institucione bazë, KE ka detyrën të bëjë vlerësimin dhe ka rekomanduar në qershor fillimin e bisedimeve dhe PE e ka mbështetur me 2/3 të votave.

Kryetari i grupit parlamentar të PS-së shton në fjalën e tij se KE duhet të respektojë vendim-marrjen e vetë institucioneve të BE dhe jo interesat elektorale të ndonjë politikani të caktuar.

Deputeti falenderoi Qeverisjen Gjermane për projektin si dhe Kancelaren Merkel për mbështetjen e lidershipin e “PO” për Shqipërinë.

Menu Title