[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Bahri Kodraliu:Fotografia e Skënderbeut dhe Dr.Ibrahim Rugovës të vendoset në shkollat e KosovësFotografia e heroit Gjergj Kastrioti – Skënderbeu është e vendosur në klasat e shkollave në Kosovë! Ndonëse me ligj nuk përcaktohet një gjë e tillë, kjo fotografi është vendosur në bazë të një rregulloreje të paraluftës dhe që nga atëherë nuk është larguar. Fotografi të tilla me përmbajtje historike ekzistojnë edhe nëpër objekte të tjera shkollore. Do të ishte nder dhe vlerë që kësaj fotografie ti bashkangjitet fotografia e Presidentit historik të Kosovës Dr.Ibrahim Rugova

Menu Title