[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Babë e bir ndajnë çadrën, batuta e Ramës: Tërmet jashtë tërmet brendaQë nga dita kur tërmeti 6.4 ballë tronditi Shqipërinë, kryeministri Edi Rama është parë vetëm në terren, duke vizituar të prekurit, disa prej  të cilëve vazhdojnë të jenë  nëpër çadra.

Situata është sa tragjike, aq edhe komike, sidomos kur komentohet nga kryeministri, i cili nuk i ndal batutat me njerëzit e dëmtuar.Një rast i tillë ishte edhe në një familje në Fushë-Mamurras. Familja kishte ndarë çadrën në mes, në gjysmën flinte babai me nënën dhe në gjysmën djali me të fejuarën.

Edi Rama: Xhaxh si je?I dëmtuari nga tërmeti: MirëserdheEdi Rama: Si të kam, si kalove?

Si je nënë? E dëmtuara nga tërmeti: Mirë, si jeni

Edi Rama:Çadrën e keni marrëI dëmtuari nga tërmeti: Po poEdi Rama: Po nuk e keni sistemuar akoma, apo e keni ndarë përgjysmëI dëmtuari nga tërmeti: Andej rri çuni, këtej rri nëna me babënEdi Rama: Mirë pra po sistemoheni njëçikë. Po pse keni vënë mur për të ndarë, çfarë do bëjnë këtë? O zotI dëmtuari nga tërmeti: Luajnë natën këtaRama-djalit:

Ti s’ka nevojë të futesh në çadër për të luajtur, dil në fushëDjali: Ça me bo, prej hallitRama: Jo s’ka hallit, dil në fushë,Djali:Ajt mo ca me boRama:Jo ca me bo, zgjidhje. Nuk ka pse rri nënë me babën në cep se do të luash ti natën. Nuk rri dot pa luajtur natën. O zot. Tërmet jashtë tërmet brendaDjali:NormalRama:Normal normal, ashtu është. Nga gëzimi që ke shpëtuar luan gjithë natën. Ça janë këta mo.

Menu Title