.
×

Avdi Kelmendi: As unë nuk ka votuar, për kryetar të Istogut! Ja reagimi! 

Kur e ka parë emrin e tij në listën e votuesve me postë nga diaspora për komunë  e Istogu, Abedin Kelemendi nuk I ka besuar as syve të tij.  “A është e mundur kjo?’ ka pyetur Kelmendi,

Ai menjëherë ka reaguar publikisht duke mohuar se ka marrë pjesë në votim dhe duke hdhur poshtë çdo spekulim për emrin e tij si votues në zgjedhjet e 19 Nëntorit, si votues me postë, shkruan Botapress.