[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Autoblindat e KFOR-it vendosen në Urën e Ibrit në MitrovicëAutomjete të rënda ushtarake të KFOR-it janë vendosur në Urën e Ibrit që lidh dy pjesët e qytetit të Mitrovicës.

Gazetaret  raportojnë nga atje se situata është e qetë dhe se pjesëtarë të KFOR-t janë vendosur në Urën e Ibrit në afërsi të së cilës janë vendosur flamuj të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

 

Menu Title