.
×

Author Archives: Bota Press

Shaqiri drejt Premier Ligës

Shaqiri ka udhëtuar drejt Anglisë, përkatësisht Londrës. Futbollisti kosovar, Xherdan Shaqiri, ka udhëtuar drejt Anglisë, përkatësisht kryeqytetit, Londër. Xherdani bashkë me menaxherin e tij dhe njëherësh vëllanë, Erdinin, kanë udhëtuar…