.
×

Author Archives: Bota Press

Vasha e malësisë

  Haki N.Bunjaku (Zemër e krenarisë familjare) Syrin diell,zemrën jetë. Zogjve u mësonte fluturimin. Pëllumbat i bënte të qetë E përkundur në djepin e dinjitetit dhe që gjithandej rrezatoi e…