.
×

ATK e përkushtuar në luftimin e ekonomisë joformale 

“Mbështetja e mëtutjeshme e institucioneve të Kosovës në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizmit të dhunshëm”, ka qenë tema e trajnimit dy ditore në të cilin pjesëmarrës ishin edhe  përfaqësues nga ATK.

 

Administrata Tatimore e Kosovës vazhdimisht bën përpjekje në luftimin e ekonomisë joformale, duke u bazuar në praktikat më të mira të vendeve të zhvilluara. Ky trajnim është në vazhdën e aktiviteteve  të parapara më planin strategjik dhe planet tjera operative të administratës tatimore, njofton ATK.

 

Ky projekt është mbështetur nga Bashkimi Evropian, ka për qëllimi vlerësimin e ekonomisë joformale në Kosovës, thuhet në komunikatën për medie.