.
×

Arrijnë në Gjykatë Agim Çeku dhe Rrustem BerishaNë Gjykatën Themelore të Prishtinës kanë arritur Agim Çeku dhe Rrustem Berisha, të cilët janë pjesë e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK’së.

Seanca për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK’së, do të nis pas pak në Gjykatën Themelore të Prishtinës, ku pritet të mbahet seanca fillestare.

Në seancën e sotme është paraparë që të vendoset lidhur me masën e përkohshme të ndalimit të pensioneve për “veteranët e rrejshëm”.