[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Arrestohen 12 persona në PrishtinëDrejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotik, e asistuar nga Njësia Speciale 
Operative, Njësia K9, Krim Teknika, Zyrtarët e ATK-se, dhe Inspektorët Komunal të 
Prishtinës, me urdhëresë  organeve  drejtësisë kanë realizuar një operacion 
policor  ndërlidhet me dyshimin e bazuar për posedim të paautorizuar të 
narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge nga neni 275 i KPRK-së. 
 
Ky operacion policor është realizuar më datën 28.01.2017 rreth orës 04:10, pasi  
përmes rrugëve operativo hetimore janë siguruar informacione se ne një lokal nate i 
cili gjendet  Prishtinë, zhvillohej veprimtari e kundërligjshme  e përdorimit  
narkotikeve dhe substancave  tjera  ndaluara.  
 
Si rezultat i operacionit policor janë arrestuar trembëdhjetë persona  dyshuar,  
dymbëdhjetë prej tyre për posedim të paautorizuar të narkotikeve, ndërsa njëri i 
kërkuar me urdhër arrest të lëshuar nga organet e drejtësisë. 
 
Personat e arrestuar  cilët janë gjetur nen posedim  substancave narkotike janë; 
 
1.  A. B,  i janë gjetur dhe konfiskuar  0.8 grame marihuane . 
2.  A. H,  i janë gjetur dhe konfiskuar  4.2 grame marihuane . 
3.  G. B,   i janë gjetur dhe konfiskuar  3  tableta  me peshë  1.0 grame ekstazi . 
4.  K.  E,  i janë gjetur dhe konfiskuar  1.4  grame marihuane . 
5.  T. Xh,  i janë gjetur dhe konfiskuar 2.4  grame marihuane . 
6.  V. B. (femër) i janë gjetur dhe konfiskuar 1.2 grame marihuane . 
7.  Sh. K,  i janë gjetur dhe konfiskuar 1.2 grame marihuane . 
8.  B.  E,  i janë gjetur dhe konfiskuar   7.9 grame marihuane .    
9.  L.  I,   i janë gjetur dhe konfiskuar  1.4  grame marihuane . 
10. I.  H, i janë gjetur dhe konfiskuar  10  mml GHB . 
11. A. H, i janë gjetur dhe konfiskuar  0.5 grame Kokaine . 
12. N. K, i janë gjetur dhe konfiskuar  1.0 grame marihuane . 
Menu Title