.
×

Arben Gashi: Të jesh i varur nga Sprska, ky është dëmi më i madh për KosovënKosova ka nevojë për lidership dhe vizion, ta zgjidhim problemin në Kuvend dhe t’i japim vendit drejtimin e duhur.

 

Prishtinë 17 shtator

 

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, thotë se varësia e formimit të institucioneve të Kosovës në Listën Serbe është dëm i madh për Kosovën.

Sipas tij, Kosova ka nevojë që qysh nesër përmes Kuvendit ta zgjidhë problemin.

“Varësia nga Srpska është dëmi më i madh për Kosovën”, shkruan deputeti Gashi në Facebook.

“Kosova ka nevojë për lidership dhe vizion, ta zgjidhim problemin në Kuvend dhe t’i japim vendit drejtimin e duhur. Ta ndalim të keqen nesër