[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Apel i Këshillit organizativ Shqiptar-Amerikan Republikan në Detroit, regjistrohuni për votim!Javen e kaluar keshilli organizativ Shqiptar-Amerikan Republikan, mbajti mbledhjen e rradhes në kishen e Shen Palit ku moren pjese edhe perfaqsusit nga administrata e Pres. Trump, Z. Sean Moscynski, Drejtori I Koalicionit; Znj. Irena Dedivanaj Vulaj, Drejtoresh e Fushates; dhe Z. Mike Mears i cili ka ardh posacerisht per ket rast nga ëashingtoni. Keshilli organizativ beri nje vlersim te punes deri tani, dhe konfirmoj qe regjistrimet kane fillu në keto qendra:
Në kishen e Shen Palit, qdo te diele, prej ores 10am-2pm, nen kujdestarin e Z. Mark Gjokaj.
Në Kishen Zoja Pajtore, qdo te diele, prej ores 10am-2pm, nen kujdestarin e Znj. Irena Dedivanaj Vulaj.
Kafe Kuvendi, nen kujdestarin e Z. Pjeter Jaku, 10am-10 pm, shtate ditet e javes.
Jemi në bisede e siper me Qendren Islamike Shqiptare. Nga grupi organizati u ban disa kerkesa nga Administrata per nderhyrje në Kosove dhe Shqiperi. Z.Mike Mears tha se kerkesat e jueja doti percjelli në ëashington dhe dotju lidhe me njerzit e duhure nga SD te cilen dote miren me ju.
Perfaqsusit e administrates u ndan te kenaqur me veprimtarine e komunitetit Shqiptar deri tani, dhe na vleresoj si komuniteti I dyte me I organizuar pas komunitetit Chaldian.
Sic dihet, administrata duke vleresu punen tone ka krijuar dhe nje logo, “Albanians Americans For Trump”, te cilen fillimisht e filluam duke e quajtur: “Trump Victory Albanian Coalition”, dhe me vone u ndryshu me sygjerimin e administrates. Logon ka te drejt ta perdor cdo Republikan Shqiptar-Amerikan. Ju lutemi qe te regjistroheni sa me pare qe tju jepet mundesia per votim. Data e fundit per regjistrim esht 30 Tetor, 2020.
Pjesmarja në zgjedhje na jep ze jo vetem si individ, por dhe si komunitet.

Menu Title