.
×

Anjeza Branka, shpërthyese në Milano (Foto)Këngëtarja Anjeza Branka ka qenë e pranishme në një mbrëmje tërësisht shqiptare në Milano.

Ajo është shfaqur shumë në formë me një pamje tejet seksi dhe me një dekolte shpërthyese.