.
×

Angelina Shala e godet edhe një herë deputetin e Kuvendit të Kosovës (Foto)Angelina Shala për një kohë ishte emri më i lakuar në median rozë, për arsyen që dihet, shkruan “Kosovarja”. Angelina u përfol për këngët e klipet e saj, por më së shumti për jetën private dhe lidhjen me deputetin Haxhi Shala.  Çka thotë vetë këngëtarja, e cila gjithashtu merret edhe me biznes? 

U përfol se përse e doja një njeri të martuar, ndërkohë shqiptarët po e harrojnë një detaj shumë të rëndësishëm, atë që unë nuk e kam detyruar të martohet e ta harroj pastaj martesën. Ai kishte harruar që ishte i martuar dhe unë s’jam fajtore për këtë”, thotë Angelina për “Kosovaren”.